25 GODINA POSLOVNOG ISKUSTVA

Naša misija je iskoristiti svoje iskustvo i stečeno znanje objedinivši ga na jednom mjestu radi pružanja što kvalitetnije i brže usluge.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

U knjigovodstveno računovodstvenom servisu gradimo dugoročne poslovne odnose s našim klijentima. Iza toga stojimo i čvrsto smo uvjereni kako je potpuno povjerenje, te međusobna suradnja, jedini pravi temelj poslovnih odnosa.

Knjigovodstveno računovodstveni servis ima ugovorene certifikate sa Poreznom upravom (e-Porezna), FINOM (e-Fina), Mirovinskim osiguranjem (e-hzmo) i Zdravstvenim osiguranjem (e-hzzo). Na taj način je knjigovodstveno računovodstveni servis spreman i može organizirati dostavu sve dokumentacije putem web-servisa.

Naša vizija je raditi profesionalno i po najvišim standardima kako bi uvijek bili prepoznati kao pouzdan partner.

  • U svom dosadasnjem poslovanju sam radio s brojnim racunovodstvenim firmama i mogu sa sigurnošću reći da ni jedna nije bila precizna i pristupačna kao Logo knjigovodstveni servis. Informacije su uvijek bile točne i pravovremene, a moram naglasiti brzu i preciznu reakciju u slučajevima kad su se određeni zadatci morali obaviti van planiranih rokova. Ukoliko vam je u poslovanju najvažnija posvećenost detaljima, organiziranost, točnost, sigurnost i pravovremeno izvršavanje obaveza Logo je firma za vas. Dominis

  • Dario Dodić, direktor tvrtke Sportnet Media d.o.o.: stručna, posvećena, strpljiva, pristupačna – riječi su bez kojih je nemoguće opisati gospođu Lončar s kojom surađujemo već nekoliko godina. Uvijek pazi i na najsitniji detalj, svaku informaciju provjerava kod više izvora, daje nedvosmislene upute i trudi se na svakom koraku educirati nas kako bismo na vrijeme i ispravno izvršavali sve svoje obaveze. Suradnjom smo iznimno zadovoljni i sa sigurnošću gledamo prema naprijed jer znamo da gospođa Lončar pazi na nas. Sportnet Media d.o.o.